AENO 25% off

Προετοιμαστείτε για εξοικονόμηση χρημάτων  αυτό τον χειμώνα: Η AENO ανακοινώνει ειδική προσφορά για τις θερμαντικές συσκευές.

Έξυπνη θέρμανση, έξυπνη οικονομία: Ειδική προσφορά από την AENO σε κορυφαία μοντέλα θερμαντικών σωμάτων.
Hot sale: Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά της AENO σε κορυφαία μοντέλα θερμαντικών σωμάτων αυτόν τον Ιανουάριο.

Στο πνεύμα της παράτασης της γιορτινής διάθεσης, η AENO είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ειδική προσφορά για τις πρωτοποριακές της λύσεις θέρμανσης. Από τις 10 Ιανουαρίου, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 25% και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία αυτή για να αποκτήσουν τη γνωστή Premium Eco Smart Heater, νικήτρια του βραβείου Red Dot 2023 και του βραβείου Red Dot 2023 Smart Product Award, μόνο με 199 ευρώ. Παράλληλα, το βελτιωμένο μοντέλο Premium Eco Smart Heater LED διατίθεται στη μειωμένη τιμή των 229 ευρώ.

Διπλή εξοικονόμηση με τις συσκευές θέρμανσης AENO

Η εξοικονόμηση με τις συσκευές θέρμανσης AENO δεν περιορίζεται μόνο στη δελεαστική μείωση της τιμής κατά 25%. Οι καταναλωτές δεν επωφελούνται μόνο από το πλεονέκτημα του αρχικού κόστους, οι συσκευές θέρμανσης AENO συμβάλλουν επίσης σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους θέρμανσης, όπως η θέρμανση με συναγωγή, ο κλιματισμός, η ενδοδαπέδια θέρμανση και η κεντρική θέρμανση, οι θερμάστρες AENO είναι πιο αποδοτικές ενεργειακά.

Αξιοποιώντας αποτελεσματικά το σύνολο της ισχύος των 700+ Watt, η θερμοκρασία του πάνελ μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της εφαρμογής, κυμαινόμενη από 120 βαθμούς Κελσίου έως 60 βαθμούς Κελσίου, παρέχοντας ευελιξία και εξοικονόμηση ενέργειας. Οι θερμοπομποί AENO είναι δύο φορές πιο αποδοτικοί από τα συμβατικά μοντέλα- μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, ο θερμοπομπός απενεργοποιείται αυτόματα, εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει περιττή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ διατηρείται η θερμοκρασία του χώρου στη λειτουργία SMART.

Οι συσκευές θέρμανσης AENO Eco διαθέτουν παραμετροποιήσιμες ρυθμίσεις θερμοκρασίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας και να μειώσουν το κόστος. Η εφαρμογή AENO για κινητά επιτρέπει τη διαχείριση της συσκευής δίνοντας πρόσβαση στην παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας και στον προγραμματισμό από απόσταση για αυξημένη ενεργειακή απόδοση.

Άνεση και υγεία στο σπίτι, σε συνδυασμό.

Οι συσκευές θέρμανσης AENO δίνουν προτεραιότητα τόσο στην άνεση όσο και στην υγεία. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κλιματιστικά, δεν ξηραίνουν τον αέρα ούτε καίνε οξυγόνο. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τα άτομα που έχουν ευαισθησία σε θέματα υγείας. Οι θερμοπομποί λειτουργούν χωρίς να φυσάει καθόλου αέρας, γεγονός που τους καθιστά επίσης ιδανικούς για τα άτομα με αλλεργίες, καθώς αποτρέπουν τη διασπορά γύρης ή σκόνης.

Από την άλλη πλευρά, οι συσκευές θέρμανσης AENO συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης ομοιομορφίας στο χώρο σας. Ο καλαίσθητος, εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της συσκευής (μόνο 11 χιλιοστά), κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο, και φυσικά το γεγονός πως το μοντέλο LED διαθέτει επίσης την κομψή οθόνη LED, επιτρέπει σε αυτές τις θερμάστρες να ενσωματώνονται άψογα σε κάθε εσωτερικό χώρο, είτε αποτελώντας σημείο αναφοράς είτε υπάρχοντας διακριτικά στο φόντο, με την ευελιξία να εγκατασταθούν στο δάπεδο ή στον τοίχο.

Οι θερμάστρες AENO Premium Eco Smart επαναπροσδιορίζουν τη θέρμανση του σπιτιού συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Με πέντε μοντέλα διαθέσιμα σε τρία χρώματα -λευκό, μαύρο και γκρι- εξοπλισμένα με οθόνη LED και κουμπιά ρύθμισης της θερμοκρασίας στο πλάι (μοντέλο Premium Eco Smart LED) και στην εφαρμογή (όλες οι συσκευές), αυτές οι συσκευές τεχνολογικής αιχμής έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν κάθε χώρο, είτε τοποθετούνται στο δάπεδο είτε τοποθετούνται στον τοίχο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το περιβάλλον του σπιτιού σας με τις συσκευές θέρμανσης AENO – επανάσταση στη ζεστασιά, την ενεργειακή απόδοση και το στυλ.

Βρείτε τα στα καταστήματα:

  1. Kafkas
  2. Plaisio
  3. Public
  4. Kotsovolos
AENO Heaters