Η ASBIS Robotic Solutions παρουσίασε κορυφαίες λύσεις παλετοποίησης στα ROBOTICS OPEN Days!

Η ASBIS Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία τα ROBOTICS OPEN Days, που πραγματοποιήθηκαν στο showroom της εταιρίας, στις 7 και 8 Μαρτίου.  Για δύο ολόκληρες ημέρες, η ομάδα της ASBIS Robotics Solutions παρουσίασε τα συνεργατικά ρομπότ (cobots) παλετοποίησης, επιδεικνύωντας σε LIVE DEMO τη χρήση τους στο κοινό. Στελέχη από τον βιομηχανικό κλάδο, Μηχανικοί, Διευθυντές Παραγωγής & Συσκευασίας, βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά τα οφέλη τους αλλα και να λάβουν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που τους αφορούν όπως πχ πώς θα επιλύσουν την τα προβλήματα έλλειψης εργατικού δυναμικού, ή πως θα επιτύχουν χαμηλότερο κόστος παραγωγής ή να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Παρουσίαση των AROS PALLETIZER SOLUTIONS για 1η φορά

Οι προηγμένες λύσεις AROS Palletizer ήταν οι πρωταγωνιστές των Robotics Open Days καθώς οι επισκέπτες έιχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ίδιοι  τα συνεργατικά ρομπότ και να μάθουν περισσότερα για το λογισμικό παλετοποίησης, το οποίο δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις για την εφαρμογή του.  Αυτά τα καινοτόμα συνεργατικά ρομπότ επαναπροσδιορίζουν τις διαδικασίες παλετοποίησης και logistics και γίνονται σύμμαχοι στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας.

Επισκέπτες από διαφορετικούς κλάδους με ένα κοινό στόχο.

Τα Robotics Open Days προσέλκυσαν επαγγελματίες από ποικίλους κλάδους της Βιομηχανίας όπως Φαρμακοβιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων, Καλλυντικών, Μετάλλου, Κατασκευαστές γραμμών παραγωγής & μηχανημάτων (ΟΕΜs) καθώς και εταιρίες αυτοματισμού. Η ASBIS Hellas απέδειξε πώς τα συνεργατικά ρομπότ παλετοποίησης AROS Palletizers εξασφαλίζουν υψηλή αποτελεσματικότητα, δίνουν ευελιξία και συμβάλλουν στην εξορθολόγηση του κόστους παραγωγής, ζητήματα κρίσιμα για την ελληνική βιομηχανία.

Στόχος της ASBIS Robotics Solutions

Καθώς κοιτάμε προς το μέλλον, η ενσωμάτωση των συνεργατικών ρομπότ AROS Palletizers στις επιχειρήσεις και την βιομηχανία αντιπροσωπεύει ένα μετασχηματιστικό άλμα στην τεχνολογική πρόοδο. Η συνεργατική τους φύση υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τις λειτουργίες των επιχειρήσεων & βελτιώνει την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα, λειτουργώντας ως εφαλτήριο στο περιορισμό των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σήμερα σημαντικοί τομείς της Ελληνικής Οικονομίας.

Δείτε το βίντεο της T-Press εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρομποτικές λύσεις παλετοποίησης που προσφέρει η ASBIS Hellas επικοινωνήστε με τον κο Τσότσο Χάρη, Business Development Manager Industrial στο email : h.tsotsos@asbis.com