AENO Premium Eco Smart Heaters

Η βραβευμένη σειρά των ΑΕΝΟ Smart θερμοπομπών αλλάζει τα δεδομένα στη θέρμανση του χώρου σας.

ΑΕΝΟ Premium Eco Smart Heaters είναι η νέα σειρά Smart θερμοπομπών που συνδιάζει τη minimal αισθητική με τις υψηλές επιδόσεις. Η σειρά διαθέτει καινοτόμο τεχνολογία υπέρυθρης θέρμανσης που βοηθά στην εξοικονόμιση ενέργειας. Σύμφωνα με μελέτες, η χρήση υπέρυθρης θέρμανσης αποτελεί μια έξυπνη μακροπρόθεσμη επένδυση, παρουσιάζοντας τη δυνητική εξοικονόμηση κόστους σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης. Αυτή η παράμετρος προσελκύει σε μεγάλο βαθμό τα άτομα που αναζητούν τόσο οικονομικές όσο και βιώσιμες λύσεις θέρμανσης.

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία υπέρυθρης θέρμανσης, περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως οι έξυπνοι θερμοστάτες, η δυνατότητα ενσωμάτωσης σε έξυπνα σπίτια και οι λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, καθιερώνοντας την υπέρυθρη θέρμανση ως μια σύγχρονη και προοδευτική λύση θέρμανσης.

Η AENO έχει ενσωματώσει τα πλεονεκτήματα της υπέρυθρης θέρμανσης και πολλά άλλα, σε όλα της μοντέλα που διαθέτει στην Ελληνική αγορά.

Κι φυσικά η υψηλή αισθητική αποτελεί ένα ακόμη πλεονέκτητα της ΑΕΝΟ, καθώς η σειρά Premium Eco Smart Heaters έχει αποσπάσει 2 σημαντικά βραβεία  Red Dot Award 2023, επαναπροσδιορίζοντας τον σχεδιασμό, την άνεση και τη θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η σειρά Premium Eco Smart LED Heaters, εξοπλισμένη με μια νέα ψηφιακή οθόνη LED και έξυπνα χειριστήρια, εξασφαλίζει ακριβείς ρυθμίσεις θερμοκρασίας και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Η AENO κατανοεί τις ανάγκες των καταναλωτών και έχει σχεδιάσει προσεκτικά αυτη τη Smart συσκευή, για βέλτιστη άνεση και φιλική προς το χρήστη λειτουργία.

Η κορυφαία ποιότητα αποτελεί προτεραιότητα για την AENO, και αυτό είναι εμφανές στο σχεδιασμό της θερμάστρας της.

Ο κομψός και εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της θερμάστρας, η οποία διατίθεται σε διάφορα χρώματα, εξασφαλίζει την τέλεια ενσωμάτωση της σε κάθε εσωτερικό χώρο, ενισχύοντας την αισθητική του.

Μαύρο μαργαριταρένιο, γυαλιστερό λευκό και αριστοκρατικό γκρι – η θερμάστρα AENO Premium Eco Smart LED διατίθεται σε 3 χρώματα.

Η απαλή ζεστασιά που παρέχει η υπέρυθρη συσκευή AENO, χωρίς να ανακυκλώνει αλλεργιογόνα, την καθιστά ασφαλή και ευεργετική, ειδικά για άτομα με συμπτώματα αλλεργίας.

Αυτή η έμφαση που δίνεται στην υγεία και την ευεξία, κάνει τους έξυπνους θερμοπομπούς AENO, να ξεχωρίζουν ως μια επιλογή με σεβασμό στην υγεία.

Η AENO ενσωματώνει και τεχνολογικές καινοτομίες στη θερμαντική συσκευή της

Εφοδιασμένη με συνδεσιμότητα Wi-Fi και δυνατότητα ελέγχου, μέσω της εφαρμογής AENO App και φωνητικών εντολών, η AENO Premium Eco Smart LED, αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη εποχή των smart homes. Προσφέρει αποτελεσματική θέρμανση αλλά και ευκολία στη χρήση.

Η λειτουργία SMART διατηρεί μια ευχάριστη θερμοκρασία, ενώ ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, έως και 50% σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους θέρμανσης.

Χαρακτηριστικά ασφαλούς λειτουργίας, όπως κλείδωμα για παιδιά, προστασία από υπερθέρμανση και αισθητήρες ανατροπής, δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια του χρήστη.

Συμπερασματικά, η AENO Premium Eco Smart LED Heater, ενσωματώνει τα κύρια πλεονεκτήματα του αόρατου design και της υπέρυθρης θέρμανσης, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής απόδοσης, της σχέσης κόστους-απόδοσης, των πλεονεκτημάτων για την υγεία, της πολυχρηστικότητας και της τεχνολογικής προόδου.

Η δέσμευση της AENO για τη βελτίωση της ζωής των καταναλωτών, μέσω καινοτόμων λύσεων, αντανακλάται έντονα σε αυτό το προϊόν, καθιερώνοντας το, ως μια ξεχωριστή και αξιόλογη επιλογή στο τοπίο της υπέρυθρης θέρμανσης.

Αναβαθμίστε τη θέρμανση σας και απολαύστε ένα όμορφο, άνετο και βιώσιμο σπίτι κατά τη διάρκεια τoυ χειμώνα.

Βρείτε τη σειρά AENO Premium Eco Smart Heater στα καταστήματα