Pure Storage Meets Greece

H Pure Storage Συναντά την Ελλάδα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Πρώτη Παρουσίαση λύσεων αποθήκευσης της Pure Storage, σε μία ειδικά σχεδιασμένη εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Το πρώτο event της Pure Storage στην χώρα μας, ηγέτιδας εταιρίας σε λύσεις All Flash Storage παγκοσμίως, σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος στελεχών από το χώρο της Πληροφορικής βρέθηκαν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 για να γνωρίσουν από κοντά τις λύσεις και τα προϊόντα της. Η εκδήλωση αποτελεί το πρώτο βήμα της Pure Storage στην Ελλάδα, που παρουσίασε τις κορυφαίες λύσεις All Flash Storage που παρέχει, μιλώντας για τα μοναδικά οφέλη και πλεονεκτήματα των προϊόντων της.

Pure Storage Meet & Greet στην Ελλάδα

Σε χαλαρό κλίμα, στον εκλεπτυσμένο χώρο του Cycladic Café, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το πως η Pure Storage υπόσχεται αδιάλειπτη μετάβαση (migration), κάθε είδους και όγκου δεδομένων, προσφέροντας σύγχρονες και καινοτόμες πλατφόρμες υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν σε βάθος τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Pure Storage σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές λύσεις της αγοράς και να συνομιλήσουν με τα στελέχη της σε θέματα που απασχολούν την ακεραιότητα και την ασφάλεια των δεδομένων τους, βρίσκοντας τις απαντήσεις  που χρειάζονται, προκειμένου να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Η Pure Storage είναι μια αμερικάνικη εταιρία που έχει κάνει εδώ και λίγα χρόνια δυναμική εμφάνιση στην ευρωπαϊκή αγορά και πλέον και στη χώρα μας. Η Pure Storage κυκλοφόρησε τα πρώτα συστήματά της το 2012 και κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να αναρριχηθεί στο κορυφαίο τεταρτημόριο της αξιολόγησης της Gartner για All Flash Storage Systems, όπου και παραμένει εδώ και 10 χρόνια, τα 3 τελευταία δε είναι στην απόλυτη κορυφή της αξιολόγησης αυτής.

Εκτός από τη μοναδική απλότητα και αξιοπιστία που παρέχουν τα συστήματα της Pure Storage, έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τα proprietary Direct Flash Modules, που εξασφαλίζουν sub-millisecond latency και εγγυημένη υψηλή απόδοση για κάθε συγκεκριμένο πακέτο δεδομένων. Είναι επίσης η μόνη εταιρία που υπόσχεται ότι τα συστήματά της δεν έχουν end-of-life, δεδομένου ότι με ένα συγκεκριμένο πακέτο υποστήριξης παρέχεται κάθε τρία χρόνια δωρεάν αναβάθμιση των ελεγκτών με την τελευταία τεχνολογία εκείνης της στιγμής που είναι ταυτόχρονα backwards compatible με όλες τις γενιές.

Η ASBIS Hellas, αποκλειστικός διανομέας της Pure Storage στην Ελλάδα, έχει ως δέσμευση να παρέχει διαρκώς σύγχρονες και εξατομικευμένες λύσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα να προωθήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και να αναβαθμιστούν τεχνολογικά.

H εκδήλωση διοργανώθηκε από την ASBIS Hellas σε συνεργασία με την Mti Systems, εταιρία που σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει εξειδικευμένες λύσεις storage και data management συνεργαζόμενη με τους πρωτοπόρους του κλάδου που ηγούνται των τεχνολογικών εξελίξεων.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα αναφορικά με τις λύσεις Pure Storage, επικοινωνήστε με τον κο. Καλίκα Θεοδόση στο email: t.kalikas@asbis.com