H ASBIS Robotic Solutions  δήλωσε το παρών στην 1η Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής A&R Expo στην Ελλάδα!

Τα συνεργατικά ρομπότ, cobots, της AROS παρουσιάστηκαν στο μεγαλύτερο γεγονός για τη Ρομποτική & Αυτοματοποίηση στην Ελλάδα.

Η 1η έκθεση Ρομποτικής & Αυτοματοματοποίησης στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 14 Απριλίου με τεράστια επιτυχία. Χιλιάδες επισκέπτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν το μέλλον του κλάδου μέσα από την παρουσίαση 100 και άνω εκθετών που ειδικεύονται στο τομέα, αναδυκνειόντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αποτελούν κύριους πυλώνες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Τα συνεργατικά ρομπότ της AROS ήταν εκεί!

Τα συνεργατικά ρομποτ της εταιρίας μας, πρωταγωνίστησαν στα περίπτερα πολλών συνεργατών μας που παρουσίασαν ειδικές εφαρμογές για την βιομηχανία, την εκπαίδευση, την υγεία και άλλους σημαντικούς κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας.

Οι λύσεις της AROS προσφέρουν ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων σε διάφορους τομείς της οικονομίας. Μέσω της συμμετοχής των συνεργατικών βραχίονων σε πολλές εφαρμογές, δόθηκε η ευκαιρία να επιδείξουμε την τεχνογνωσία και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα συνεργατικά ρομπότ στην σημερινή εποχή.

Η AROS ευθυγραμμίζεται ώστε να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον τομέα της ρομποτικής και του αυτοματισμού, παρέχοντας στους συνεργάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρομποτικές λύσεις της AROS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, Head του τμήματος Robotics, στην ASBIS Hellas, στέλνοντας μήνυμα εδώ