H ASBIS Hellas παρουσίασε το νέο πρόγραμμα συνεργατών της SonicWall

Στις 25 Ιανουαρίου 2023 η Asbis Hellas υποδέχθηκε τους συνεργάτες στο Training Center στα γραφεία της στη Νέα Ιωνία. Ο σκοπός του event ήταν να ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα συνεργατών της SonicWall με την ονομασία “SecureFirst” το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα την 1η Φεβρουαρίου 2024.

Οι συνεργάτες της ASBIS Hellas ενημερώθηκαν από τα στελέχη της SonicWall για τα πλεονεκτήματα των λύσεων της εταιρείας τα οποία σε συνδυασμό με το νέο πρόγραμμα συνεργατών έρχονται να διαφοροποιηθούν σε μια αγορά, που όπως τόνισε η Mihaela-Maria Partica, channel account manager Eastern Europe της SonicWall «υπάρχει μεγάλος συνωστισμός με πολλούς και ισχυρούς παίκτες». Ωστόσο όπως ανέφερε υπάρχει χώρος για έναν νέο, για την Ελλάδα, αλλά καταξιωμένο παγκοσμίως, παίκτη όπως η SonicWall, η οποία προσφέρει λύσεις που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους, ενώ προσφέρονται σε πιο οικονομικές τιμές. Το όφελος είναι διπλό: αφενός το ROI για την επιχείρηση είναι πιο γρήγορο και αφετέρου τα οφέλη για τους συνεργάτες πιο ελκυστικά για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Τα οφέλη

Το SecureFirst Partner Program έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προστατέψουν τα δίκτυά τους με τις προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες της SonicWall, αλλά και να χτίσει εμπιστοσύνη και δέσμευση και από τις δύο πλευρές.

Mihaela-Maria Partica, channel account manager Eastern Europe SonicWall

Με απλά λόγια, ο στόχος είναι η μεγιστοποίηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας με ευέλικτες επιλογές αγορών και ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Η SonicWall προσφέρει όλα τα εργαλεία προκειμένου οι συνεργάτες της να επεκτείνουν την απήχησή τους και να μεγιστοποιήσουν τις προσπάθειές τους με νέους πόρους μάρκετινγκ.

  • Οι νέοι συνεργάτες εντάσσονται αυτόματα στο Velocity track, στο επίπεδο Bronze που προσφέρει εκπτώσεις όγκου, αλλά με μικρότερες εκπαιδεύσεις και δεσμεύσεις χρόνου.
  • Το Mastery track προσφέρει ενισχυμένα περιθώρια κέρδους, χαμηλότερα όρια για εκπτώσεις, εγγυημένα κεφάλαια ανάπτυξης μάρκετινγκ (MDF) και υποστήριξη “Premier Partner”.
  • Εκτός από τα παραπάνω, προσφέρεται και ένα προαιρετικό Service Provider Plan το οποίο αφήνει στον συνεργάτη να επιλέξει με ποιον τρόπο επιθυμεί να αναπτύξει την επιχείρησή του με τη SonicWall.
  • Τέλος, η SonicWall έχει αναπτύξει ένα νέο πρόγραμμα για τους παρόχους υπηρεσιών για τους συνεργάτες MSP και MSSP. Υπάρχουν νέα ευέλικτα μοντέλα χρέωσης και αδειοδότησης με στόχο να ικανοποιηθούν όλες οι διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες.
  • Σε ό,τι αφορά τους υφιστάμενους συνεργάτες, την 1η Φεβρουαρίου 2024, ανάλογα με τα επιτεύγματα και τις πιστοποιήσεις που κατέχουν, θα μεταφερθούν ανάλογα με τη σημερινή δραστηριότητα τους.

Tier +1 από ανταγωνιστικές εταιρείες

Εάν κάποιος είναι ήδη πιστοποιημένος συνεργάτης με κάποιον ανταγωνιστικό κατασκευαστή, η SonicWall του προσφέρει το κοντινότερο επίπεδο σε αυτό που βρίσκεται συν ένα, δηλαδή Tier +1, όπως ονομάζει αυτή την προωθητική ενέργεια. Η προσφορά ισχύει δωρεάν για 180 ημέρες μετά το πέρας της οποίας ο συνεργάτης μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο εάν καταφέρει να ικανοποιήσει ένα συγκεκριμένο όγκο απαιτήσεων.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θέτουμε στη διάθεση του καναλιού μας νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προσεγγίσουμε νέους πελάτες και παράλληλα οι συνεργάτες μας να έχουν αυξημένα περιθώρια κέρδους και νέα οφέλη. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ανανέωση στο πρόγραμμα των συνεργατών μας εδώ και επτά χρόνια», δήλωσε η Mihaela-Maria Partica. «Είμαστε μια εταιρεία που βασιζόμαστε 100% στο κανάλι μας και προφανώς στον αξιόπιστο διανομέα μας. Με την ASBIS Hellas, ευελπιστούμε να μπούμε δυναμικά στην αγορά του cybersecurity στην Ελλάδα με την πλήρη γκάμα των λύσεών μας που έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη από μεγάλες έως μικρές επιχειρήσεις και SMBs».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Β2Β λύσεις που προσφέρει η ASBIS Hellas, επικοινωνήστε με τον κο Θέρμο Μάνο, Product Line Sales Manager Cybersecurity | Networking | DC Infrastucture Solutions Product Line Sales Manager Cybersecurity | Networking | DC Infrastructure Solutions στο m.thermos@asbis.com