ASBIS Hellas στην 5η ENERGIA.TEC: Έξυπνες Λύσεις Aqara για Όλες τις Κατοικίες!

Η ASBIS Hellas συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 5η έκθεση ENERGIA.TEC, παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις έξυπνης διαβίωσης της Aqara. Η τριήμερη έκθεση υπο την διοργάνωση της T-PRESS, πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας από τις 11 εώς τις 13 Οκτώβρη και προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον από πλήθος επαγγελματιών, όπως ηλεκτρολόγους, εγκαταστάτες, κατασκευαστικές εταιρείες, ιδιοκτήτες καταστημάτων με ηλεκτρολογικό υλικό, καθώς και εκπαιδευόμενους ηλεκτρολόγους.

Μεγάλη Προσέλκυση Επαγγελματιών και Ειδικών

Όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν LIVE σενάρια για τον αυτοματισμό και την έξυπνη διαχείριση κάθε κατοικίας, από ένα μικρό διαμέρισμα, μέχρι το δωμάτιο ενός ξεοδοχείου ή τον επαγγελματικό χώρο καθώς και να ανακαλύψουν πως οι λύσεις της Aqara συμβάλλουν στην ενεργειακή εξοικονόμηση, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης σε καθημερινό επίπεδο.

Workshop: Κάντε το Airbnb σας SMART

Highlight της παρουσίας μας εκεί ήταν και το workshop που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, με  κεντρικό θέμα  “Πώς να μετατρέψετε το Airbnb διαμέρισμά σας σε SMART με την Aqara”,

Το σεμινάριο επικεντρώθηκε στις πρακτικές εφαρμογές για βραχυχρόνιες μισθώσεις. Στη διάρκεια του workshop, απαντήθηκαν σημαντικά ερωτήματα που αφορούν:

  • Την ασφάλεια και τον έλεγχο πρόσβασης, με την ενσωμάτωση έξυπνων κλειδαριών και αισθητήρων.
  • Τον έλεγχο της θερμοκρασίας, μέσω έξυπνων θερμοστατών που συμβάλλουν στην ενεργειακή εξοικονόμηση.
  • Τον έξυπνο φωτισμό και τη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας, με αυτόματο έλεγχο φωτιστικών σωμάτων.
  • Τους αισθητήρες παρουσίας, που μπορούν να προσαρμόζουν αυτόματα τη λειτουργία των συσκευών ανάλογα με την παρουσία ή την απουσία των ενοίκων.
  • Τον έξυπνο αισθητήρα κουρτίνας, ο οποίος προσφέρει πλήρη αυτοματοποίηση των κουρτινών και ρολών, επιτρέποντας στους ενοίκους να ελέγχουν το φυσικό φως και την ιδιωτικότητά τους με το πάτημα ενός κουμπιού ή μέσω αυτόματων χρονοδιαγραμμάτων.

Συνεχής Συνδεσιμότητα

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Aqara είναι η ευκολία στη διασύνδεση και εγκατάσταση, καθώς είναι πλήρως συμβατή . Τα ρωτόκολλα συνδεσιμότητας Matter, Zigbee, Thread και Wi-Fi επιτρέπουν την ευρεία συμβατότητα με πλατφόρμες τρίτων, όπως το Apple HomeKit, το Google Home, το Amazon Alexa, το SmartThings και το Home Assistant.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και έδειξαν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τις λύσεις Aqara. Η έξυπνη διαβίωση είναι το μέλλον και είμαστε ενθουσιασμένοι που το μοιραστήκαμε μαζί σας!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και καινοτόμες λύσεις από την Aqara, καθώς συνεχίζουμε να φέρνουμε την επόμενη γενιά της τεχνολογίας Smarthome πιο κοντά σε όλους.

Σχετικά με την Aqara 

Η Aqara είναι κορυφαίος πάροχος προϊόντων για έξυπνα σπίτια, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για αυτοματισμό σπιτιού, ασφάλεια, φωτισμό, έλεγχο κλιματισμού και πολλά άλλα. Με δέσμευση για ομαλή ενσωμάτωση και εύκολη εγκατάσταση, τα προϊόντα της Aqara προσφέρουν στους χρήστες την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τη δημιουργία ενός εξυπνότερου, πιο αποδοτικού και ασφαλούς περιβάλλοντος διαβίωσης. 

Σχετικά με την ASBIS Hellas 

Η ASBIS Hellas είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Aqara στην Ελλάδα, με τις λύσεις της Aqara να είναι διαθέσιμες μέσω επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής που επεκτείνονται συνεχώς. 

Ο Όμιλος ASBIS είναι ένας κορυφαίος Value Add διανομέας, προμηθευτής και πάροχος προϊόντων και λύσεων ICT, IoT και Ρομποτικής στις αγορές της ΕΜΕΑ. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη διανομή κορυφαίων διεθνών brands σε αναδυόμενες αγορές, και το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως εξαρτήματα, κινητές συσκευές και καταναλωτικά ηλεκτρονικά. Η ASBIS είναι διανομέας της Aqara για περισσότερες από 10 χώρες στην ΕΜΕΑ.