Πώς να εγκαταστήσετε σωστά έναν θερμοπομπό στο χώρο σας!

Οι παραδοσιακοί θερμαντήρες τείνουν να θερμαίνουν τον αέρα, κάτι που συχνά οδηγεί σε υπερβολική ξηρότητα, μειωμένο οξυγόνο, δυσφορία και υψηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
Επιπλέον, ο συνηθισμένος τρόπος τεχνολογίας των Θερμοπομπών οδηγεί σε απώλεια θερμότητας λόγω της συνεχούς ανάγκης αερισμού . Οι υπέρυθροι θερμοπομποί AENO Premium Eco Smart Heater και AENO Premium Eco Smart LED Heater έχουν σχεδιαστεί διαφορετικά για να λύσουν αυτά τα προβλήματα.

Οι θερμοπομποί AENO εκπέμπουν θερμότητα χωρίς να εμφυσούν αέρα και να τον θερμαίνουν απευθείας, επομένως δεν σηκώνεται σκόνη και η θερμότητα μεταφέρεται απευθείας στα αντικείμενα και στο ανθρώπινο σώμα χωρίς να χάνεται πολύτιμη ενέργεια. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές θερμάστρες, οι συσκευές AENO δεν στεγνώνουν, ούτε ξηραίνουν τον αέρα, λειτουργούν αθόρυβα, δεν εκπέμπουν δυσάρεστες οσμές και διατηρούν το ιδανικό επίπεδο οξυγόνου στο δωμάτιο, διατηρώντας έτσι ένα υγιές μικροκλίμα.

Πώς να εγκαταστήσετε σωστά έναν Smart θερμοπομπό

Η σειρά AENO περιλαμβάνει έναν έξυπνο θερμοπομπό υπερύθρων που λειτουργεί όπως το ηλιακό σύστημα, δηλ. θερμαίνει τα αντικείμενα και τους ανθρώπους μέσα στο δωμάτιο, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, καθώς δεν προκαλεί κυκλοφορία σκόνης. Ο θερμοπομπός μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο κάθετα ή οριζόντια χρησιμοποιώντας ειδικούς βραχίονες ή να τοποθετηθεί στο πάτωμα xάρη στην βάση στήριξης. Η βάση στήριξης και οι βραχίονες βιδώνονται εύκολα χωρίς την ανάγκη πρόσθετων εργαλείων, κάνοντας τη συναρμολόγηση, παιχνιδάκι. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πού να τοποθετήσετε το θερμοπομπό σας για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή του. Συνιστάται να τοποθετείτε το θερμοπομπό με τέτοιο τρόπο ώστε να εκπέμπει θερμότητα απευθείας σε εσάς, για παράδειγμα μπροστά από την καρέκλα σας και όχι πίσω από έπιπλα. Εάν ο θερμοπομπός υπερύθρων δεν έχει τοποθετηθεί στη κατάλληλη θέση, υπάρχουν απώλειες καθώς η θερμότητα θα απορροφηθεί από εσωτερικά αντικείμενα και δεν θα διαχυθεί στην ατμόσφαιρα.


Πώς να ρυθμίσετε την ισχύ και τη θερμοκρασία

Στους θερμοπομπούς AENO, η ισχύς θέρμανσης ρυθμίζεται: από 60 έως 120 °C, και ισχύς αλλάζει από 160 W σε 700+W.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη θέρμανση του Premium Eco Smart Heater και του Premium Eco Smart LED Heater στις προσωπικές προτιμήσεις και συνθήκες διαβίωσης.


Μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Η λεπτή κατασκευή, μόλις 11 mm, ταιριάζει άψογα σε περιβάλλοντα σπιτιού και γραφείου. Οι θερμοπομποί διατίθενται σε τρία χρώματα: Pearl Black, Glossy White, Noble Grey και είναι κατασκευασμένοι από premium υλικά. Για τον σχεδιασμό και την καινοτόμο τεχνολογία της, τα προϊόντα AENO έχουν βραβευτεί με δύο σημαντικά βραβεία Red Dot – Τεχνολογία Θέρμανσης και Κλιματισμού και Έξυπνο Προϊόν.”
“Ευκολία στη χρήση

Οι ρυθμίσεις λειτουργίας των θερμοπομπών AENO πραγματοποιούνται μέσω πάνελ (μοντέλα Premium Eco Smart 1 και 2 – με ένα κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και μοντέλα Premium Eco Smart LED 3, 4, 5 – με 4 κουμπιά: για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία SMART, για να επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία θέρμανσης χώρου και τα κουμπιά +/−). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ελέγχου μέσω της εφαρμογής για κινητά AENO App, επιτρέποντας στον χρήστη να προσαρμόζει τη θερμοκρασία και να διαμορφώνει τα σενάρια χρήσης. Η υποστήριξη για φωνητικές εντολές μέσω του Google Assistant και του Amazon Alexa επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το θερμοπομπός τους με φωνητικές εντολές, κάνοντας τη χρήση τους ακόμη πιο απλή.

Συμπέρασμα

Η χρήση υπέρυθρων θερμοπομπών βοηθά στη βελτίωση της κατανομής της θερμότητας σε ένα δωμάτιο και στη διατήρηση ενός υγιούς μικροκλίματος. Οι θερμοπομποί AENO εκπέμπουν θερμότητα χωρίς να στεγνώνουν τον αέρα, είναι άοσμοι και δεν καίνε οξυγόνο. Αυτό κάνει τον αέρα καθαρό και υγιή, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Οι θερμοπομποί υπερύθρων AENO θα πρέπει να τοποθετούνται ακριβώς μπροστά από τον χρήστη για την επίτευξη του επιθυμητού επίπεδου θερμότητας, το συντομότερο χρονικό διάστημα. Με βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας, το AENO δεν είναι απλώς ένας ακόμη θερμοπομπός,αλλά και μια κομψή προσθήκη στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας.

Βρείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΔΩ


Σχετικά με τον έξυπνο θερμοπομπό AENO και την σειρά AENO Premium Eco LED:

Η AENO είναι μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη μάρκα έξυπνων οικιακών συσκευών, που δημιουργήθηκε από μια διεθνή ομάδα υψηλά καταρτισμένων μηχανικών. Η AENO νοιάζεται για τους πελάτες της και προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς τη λειτουργικότητα των προϊόντων της και να διευρύνει τις δυνατότητές τους. Για να αυξηθεί η αξία και η ποιότητα, να βελτιστοποιηθούν οι διαδρομές παράδοσης logistics για τις αλυσίδες λιανικής και τους τελικούς καταναλωτές, η γραμμή παραγωγής για την παραγωγή premium eco-smart θερμοπομπών λειτουργεί στην Ευρώπη, στην Πολωνία. Η AENO αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου διανομής της ASBISC Enterprises PLC, κορυφαίου διανομέα προϊόντων πληροφορικής στην περιοχή EMEA.”

Σχετικά με την ASBISC Enterprises:


Ο Όμιλος ASBIS είναι κορυφαίος διανομέας, πάροχος και προμηθευτής προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, Internet of Things (IoT) και ρομποτικής στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA). Ο όμιλος έχει την έδρα του στην Κύπρο, με γραφεία σε 45 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 2.500+ στελέχη και 24.000 πελάτες B2B , με εμφάνιση σε 65 χώρες. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας ASBIS έχουν βραβευτεί με τα περίφημα βραβεία Red Dot: Product Design.