Η Ubiquiti Ανακοινώνει το Νέο Enterprise Fortress Gateway: Επαναπροσδιορίζοντας την Ασφάλεια και την Απόδοση του Δικτύου

Η ASBIS, ως διανομέας της Ubiquiti, κορυφαίου παρόχου τεχνολογίας δικτύων, είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει το Enterprise Fortress Gateway (EFG). Αυτή η ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας δικτύου έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις δυναμικές ανάγκες των επιχειρησιακών πελατών και των κέντρων δεδομένων, προσφέροντας απαράμιλλη ασφάλεια, αξιοπιστία και επεκτασιμότητα.

Το επερχόμενο σύνολο χαρακτηριστικών που σχετίζονται με το Advanced Next-Gen Firewall του EFG είναι εξοπλισμένο με προηγμένες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ισχυρή ασφάλεια και να διασφαλίζουν υψηλή διαθεσιμότητα δικτύου.

Download datasheet (.pdf)

Stateful, Application-Aware Firewall: Το EFG διαθέτει ένα stateful, application-aware firewall που επιτρέπει την εφαρμογή ισχυρών πολιτικών ασφαλείας. Διευκολύνει τη διαίρεση του δικτύου, την απομόνωση συσκευών και το φιλτράρισμα εφαρμογών μέσω απλοποιημένων ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων της απομόνωσης VLAN, της απομόνωσης πελατών και του μπλοκαρίσματος εφαρμογών.

Μέγιστη Διαθεσιμότητα Δικτύου: Με τη λειτουργία multi-WAN load balancing, τις hot-swappable τροφοδοσίες και την υποστήριξη για το Πρωτόκολλο Εφεδρείας Εικονικών Δρομολογητών (VRRP), το EFG εξασφαλίζει μέγιστο χρόνο λειτουργίας και διαθεσιμότητα δικτύου. Επιπλέον, η στοίβαξη δύο rack-mounted Cloud Gateways σε Shadow Mode δημιουργεί μια “καυτή εφεδρεία”, διασφαλίζοντας αδιάλειπτη σύνδεση ακόμη και αν αποτύχει μία από τις πύλες.

Ολοκληρωμένη Ανάλυση και Καταγραφή: Το EFG είναι εξοπλισμένο με το λογισμικό διαχείρισης UniFi, παρέχοντας λεπτομερή ανάλυση και καταγραφή όλων των δικτυακών ροών, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτογραφημένων ροών με SSL Inspection. Υποστηρίζει ολοκληρωμένη καταγραφή και εξαγωγή συνδέσεων πελατών, ανιχνεύσεις ασφαλείας, αλλαγές διαμόρφωσης, συνδέσεις διαχειριστών και άλλων κρίσιμων γεγονότων δικτύου.

Προστασία Zero-Day Απειλών: Το EFG συνοδεύεται από μια εκτενή βάση δεδομένων υπογραφών απειλών, υποστήριξη anti-botnet, φιλτράρισμα επιβλαβών IP και προστασία από κακόβουλο λογισμικό, προσφέροντας ισχυρή άμυνα απέναντι στις πιο πρόσφατες απειλές.

Ασφαλής Σύνδεση Πολλαπλών Τοποθεσιών και SD-WAN: Απλοποίησε τη δημιουργία VPN site-to-site και την κοινή χρήση υποδικτύων σε πολλές εγκαταστάσεις UniFi χωρίς την ταλαιπωρία της ρύθμισης προηγμένων ρυθμίσεων ή της κοινής χρήσης ιδιωτικών κλειδιών, βελτιώνοντας τη συνδεσιμότητα και τη διαχείριση του δικτύου.

Υψηλή Απόδοση: Το EFG υποστηρίζει πάνω από 5,000 ταυτόχρονους πελάτες, διαχειρίζεται πάνω από 500 UniFi APs και switches, και προσφέρει 12.5 Gbps δρομολόγηση με IDS/IPS, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη απόδοση για απαιτητικά περιβάλλοντα δικτύου.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε το πολυαναμενόμενο Enterprise Fortress Gateway της Ubiquiti στο χαρτοφυλάκιο δικτύωσής μας, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προηγμένη τεχνολογία στις αγορές που εξυπηρετούμε. Η προσθήκη του EFG μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια αξιόπιστη, υψηλής απόδοσης λύση για να καλύψουμε τις προηγμένες απαιτήσεις δικτύωσης των πελατών μας και των κέντρων δεδομένων.”, – ανέφερε ο Vadem Ilyasov,  Business Development Manager της ASBIS.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Enterprise Fortress Gateway και για να μάθετε πώς μπορεί να μεταμορφώσει την υποδομή του δικτύου σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα της ASBIS Hellas.

Μάθετε περισσότερα: UniFi Enterprise Partner Program (asbis.gr)