Δημιουργώντας την εμπειρία Wi-Fi 7 της Ubiquiti με το τέλειο switch!

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των ασύρματων δικτύων, το Wi-Fi 7 είναι έτοιμο να επαναστατήσει τη συνδεσιμότητά μας με πρωτοφανείς ταχύτητες, χαμηλότερη καθυστέρηση και αυξημένη χωρητικότητα. Για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του Wi-Fi 7, η σύζευξη της εγκατάστασής σας με τον κατάλληλο διακόπτη δικτύου είναι υψίστης σημασίας.

Η Ubiquiti, ηγέτης στην τεχνολογία δικτύων, προσφέρει μια σειρά από διακόπτες 2.5 GbE που συμπληρώνουν άψογα την πλατφόρμα Wi-Fi 7 της Ubiquiti, εξασφαλίζοντας μια βέλτιστη και ανθεκτική στο μέλλον εμπειρία Wi-Fi 7.

Γιατί να Επιλέξετε Wi-Fi 7;

Το Wi-Fi 7, γνωστό και ως IEEE 802.11be, υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τους προκάτοχούς του. Με πολυ-γκαμπιτικές ταχύτητες, βελτιωμένη απόδοση και ενισχυμένη απόδοση σε πυκνά περιβάλλοντα, το Wi-Fi 7 είναι έτοιμο να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των έξυπνων σπιτιών, του gaming, της εικονικής πραγματικότητας και των επιχειρηματικών εφαρμογών. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτά τα πλεονεκτήματα, η υποδομή του δικτύου σας πρέπει να είναι ισχυρή και ικανή να διαχειριστεί αυξημένη ροή δεδομένων.

Η Δύναμη των Διακοπτών 2.5 GbE της Ubiquiti

Τα switches 2.5 GbE της Ubiquiti έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, καθιστώντας τους ιδανική επιλογή για την κατασκευή ενός πρωτοποριακού δικτύου Wi-Fi 7. Συνιστάται η σύζευξη της πλατφόρμας Wi-Fi 7 της Ubiquiti, όπως τα U7 Pro, U7 Pro Max, U7 Pro Wall και U7 Outdoor Access Points, με έναν διακόπτη UniFi PoE που διαθέτει απόδοση 2.5 GbE και PoE+ εξόδου, όπως οι διακόπτες Pro Max και Enterprise PoE. Τα μοντέλα διακοπτών περιλαμβάνουν:

  • Pro Max 16 PoE: Διαθέτει 4 θύρες 2.5 GbE
  • Pro Max 24 PoE: Διαθέτει 8 θύρες 2.5 GbE
  • Pro Max 48 PoE: Διαθέτει 16 θύρες 2.5 GbE
  • Enterprise 8 PoE: Διαθέτει 8 θύρες 2.5 GbE
  • Enterprise 24 PoE: Διαθέτει 12 θύρες 2.5 GbE
  • Enterprise 48 PoE: Διαθέτει 48 θύρες 2.5 GbE

Αναβαθμίστε το Δίκτυό σας Σήμερα!

Η υιοθέτηση της τεχνολογίας Wi-Fi 7 είναι ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον. Επιλέγοντας τα switches 2.5 GbE της Ubiquiti, μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα απρόσκοπτο, υψηλής απόδοσης δίκτυο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και του αύριο. Ζήστε τις πρωτοποριακές δυνατότητες του Wi-Fi 7 με την Ubiquiti και αναβαθμίστε τη συνδεσιμότητά σας σε νέα επίπεδα.

Αναβαθμίστε τη συνδεσιμότητά σας και ζήστε τη διαφορά με τa switches 2.5 GbE της Ubiquiti. Είτε για το σπίτι, είτε για την επιχείρηση, είτε για επαγγελματική χρήση, η Ubiquiti εξασφαλίζει ότι θα παραμένετε μπροστά στις εξελίξεις με την πρωτοποριακή τεχνολογία δικτύων.