Αθόρυβος θερμοπομπός με θέρμανση IR, για την αποφυγή σκόνης & αέρα!

Οι σύγχρονοι θερμοπομποί γίνονται πιο αποτελεσματικοί και εύχρηστοι. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους είναι ο αθόρυβος θερμοπομπός υπερύθρων, ιδανικός για όσους αγαπούν την ησυχία, και την σωστή υγιεινή του χώρου τους.
Οι αθόρυβοι θερμοπομποί υπερύθρων AENO Premium Eco Smart Heater και AENO Premium Eco Smart Heater LED ξεχωρίζουν από άλλους τύπους θερμαντικών σωμάτων λόγω της ικανότητάς τους να εκπέμπουν θερμότητα απευθείας σε αντικείμενα και ανθρώπους, αντί να θερμαίνουν απλώς τον αέρα. Το βασικό χαρακτηριστικό που τους επιτρέπει να λειτουργούν απόλυτα αθόρυβα είναι η απουσία ανεμιστήρων και κινητήρων στη σχεδίαση που προκαλούν θόρυβο, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη δημιουργία άνετων συνθηκών χωρίς ενοχλητικούς ήχους και χωρίς σκόνη.

Πλεονεκτήματα ενός αθόρυβου θερμοπομπού

Γαλήνη και ηρεμία

Ο αθόρυβος θερμοπομπός υπερύθρων AENO είναι ιδανική για χρήση σε υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια, γραφεία και άλλα μέρη όπου η ησυχία είναι σημαντικός παράγοντας. Η απουσία θορύβου και σκόνης βοηθά στη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για ξεκούραση, εργασία ή ύπνο και έχει θετική επίδραση στην υγεία.

Αποδοτικότητα

Οι υπέρυθροι θερμοπομποί AENO λειτουργούν με βάση την αρχή της ηλιακής θερμότητας, μεταδίδοντας υπέρυθρη ακτινοβολία που θερμαίνει πρώτα αντικείμενα και ανθρώπους. Αυτά τα θερμαινόμενα αντικείμενα αρχίζουν στη συνέχεια να απελευθερώνουν θερμότητα στον αέρα, αυξάνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία του. Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε γρήγορη και αποτελεσματική θέρμανση με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Αισθητική και λειτουργικότητα

Οι σύγχρονοι αθόρυβοι θερμοπομποί AENO Premium Eco Smart Heater και AENO Premium Eco Smart Heater LED συνδυάζουν κομψό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα. Οι θερμοπομποί ΑΕΝΟ διατίθενται σε τρία κομψά χρώματα – Pearl Black, Glossy White και Noble Grey. Αυτά τα χρώματα επιτρέπουν στους θερμοπομπούς να ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο, προσθέτοντας πολυτέλεια και άνεση σε αυτό.”

Λεπτό προφίλ

Οι θερμοπομποί AENO έχουν το πιο λεπτό πάχος (μόλις 11 mm), το οποίο τους επιτρέπει να εναρμονίζονται απρόσκοπτα με το περιβάλλον, χωρίς να διαταράσσουν την αρμονία της εσωτερικής διακόσμησης. Αυτό τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για μικρούς χώρους όπου η αποτελεσματική χρήση του χώρου είναι σημαντική.

Ασφάλεια

Οι θερμποπομποί AENO Premium Eco Smart Heater και το AENO Premium Eco Smart Heater LED δεν υπερθερμαίνονται χάρη στον έξυπνο έλεγχο θερμοκρασίας, καθιστώντας τους ασφαλείς για χρήση στο σπίτι, ειδικά γύρω από παιδιά και κατοικίδια. Είναι σημαντικό να μπορείτε να ορίσετε όρια θερμοκρασίας στην εφαρμογή.

Φορητότητα

Οι AENO Premium Eco Smart Heater και το AENO Premium Eco Smart Heater LED είναι φορητοί και μπορούν να μετακινηθούν από το ένα δωμάτιο στο άλλο, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό εάν χρειάζεται να θερμαίνετε διαφορετικά δωμάτια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έξυπνα χειριστήρια και πρόσθετες λειτουργίες

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή AENO App για κινητά, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη λειτουργία του θερμοπομπού σας, να ορίσετε το πρόγραμμα λειτουργίας του και να παρακολουθήσετε την ενεργειακή απόδοση. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε πάντα ένα άνετο και ζεστό μικροκλίμα στο σπίτι σας.
Μπορείτε να βρείτε συνδέσμους για την εφαρμογή εδώ: Google Play και App Store.

Φωνητικός έλεγχος

Οι θερμάστρες AENO υποστηρίζουν φωνητικό έλεγχο μέσω του Google Assistant και του Amazon Alexa, κάτι που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη άνεση και εμπειρία κατά τη χρήση της συσκευής σας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του θερμοπομπού, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.

Βραβεία και αναγνώριση

Τα προϊόντα AENO έχουν λάβει δύο αναγνωρισμένα βραβεία Red Dot για το σχεδιασμό και την καινοτομία στις κατηγορίες Τεχνολογίας Θέρμανσης και Κλιματισμού και Έξυπνων Προϊόντων. Αυτά τα βραβεία επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα των θερμαντήρων AENO, καθιστώντας τα μια αξιόπιστη επιλογή για τη δημιουργία ενός άνετου και ζεστού περιβάλλοντος στο σπίτι σας.

Συμπέρασμα


Ο αθόρυβος θερμοπομπός AENO είναι η ιδανική λύση για τη δημιουργία άνετων και ζεστών συνθηκών στο σπίτι σας χωρίς ενοχλητικούς θορύβους. Συνδυάζει κομψό σχεδιασμό, υψηλή λειτουργικότητα, ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια, ενώ έχει επίσης 3 χρόνια εγγύηση. Η εγκατάσταση και η χρήση του αθόρυβου θερμοπομπού είναι απλή και βολική, ενώ τα έξυπνα χειριστήρια και οι πρόσθετες λειτουργίες το καθιστούν ακόμα πιο ελκυστική επιλογή.”

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημά σας στη διεύθυνση www.seasonal.aeno.com/where-to-buy

Σχετικά με τον έξυπνο θερμοπομπό AENO και AENO Premium Eco Smart Heater LED. Η AENO είναι μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη μάρκα έξυπνων οικιακών συσκευών, που δημιουργήθηκε από μια διεθνή ομάδα υψηλά καταρτισμένων μηχανικών. Η AENO νοιάζεται για τους πελάτες της και προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς τη λειτουργικότητα των προϊόντων της και να διευρύνει τις δυνατότητές τους. Για να αυξηθεί η αξία και η ποιότητα, να βελτιστοποιηθούν οι παράδοσεις logistics για τις αλυσίδες λιανικής και τους τελικούς καταναλωτές, η γραμμή παραγωγής για την παραγωγή premium eco-smart θερμαντήρα λειτουργεί στην Ευρώπη, στην Πολωνία. Η AENO αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου διανομής της ASBISC Enterprises PLC, κορυφαίου διανομέα προϊόντων πληροφορικής στην περιοχή της EMEA.

Σχετικά με την ASBISC Enterprises:
Ο Όμιλος ASBIS είναι κορυφαίος διανομέας, προγραμματιστής και προμηθευτής προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, Internet of Things (IoT) και ρομποτικής στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA). Ο όμιλος έχει την έδρα του στην Κύπρο, με γραφεία σε 45 χώρες και απασχολεί περισσότερους από
2.500+ ειδικοί και 24.000 πελάτες B2B εξυπηρετούνται σε 65 χώρες. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας ASBIS έχουν βραβευτεί με τα περίφημα βραβεία Red Dot: Product Design.