Aqara & ASBIS Hellas παρουσιάζουν τις τελευταίες λύσεις για το Smart Home στην 5η Έκθεση ENERGIA.TEC 

11-13 Οκτωβρίου 2024 | Εκθεσιακό Κέντρο MEC, Παιανία, Ελλάδα  

Η Aqara, κορυφαίος πάροχος λύσεων για smart home, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 5η έκθεση ENERGIA.TEC, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας. Η Aqara θα εκπροσωπείται από τον αποκλειστικό διανομέα της, ASBIS Hellas, και θα βρίσκεται στο περίπτερο D23, όπου θα παρουσιαστούν τα πιο νέα και καινοτόμα προϊόντα για το έξυπνο σπίτι. 

Στην έκθεση ENERGIA.TEC που θα λειτιουργήσει για 3 ολόκληρες ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια ευρεία γκάμα προηγμένων προϊόντων της Aqara για έξυπνα σπίτια, όπως την κάμερα με ενσωματωμένη AI Camera Hub G3, τη νεότερη εξωτερική κάμερα Camera Hub G5 Pro, αισθητήρες για έξυπνα σπίτια και πολλές ακόμη λύσεις. Τα προϊόντα Aqara έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τον αυτοματισμό, την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση, προσφέροντας στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εμπειρία έξυπνου σπιτιού. 

Workshop Alert

Εκτός από τις παρουσιάσεις προϊόντων, η Aqara θα διοργανώσει ένα αποκλειστικό workshop το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στις 17:30, με τίτλο «Κάντε το Airbnb Διαμέρισμά σας Έξυπνο με την Aqara: Πρόσβαση, Ασφάλεια, Κλιματισμός, Φωτισμός, Θέρμανση». Το Workshop θα επιμεληθούν μέλη της εξειδικευμένης μας ομάδα & θα εστιάσει στον τρόπο που οι λύσεις της Aqara μπορούν να βελτιώσουν τα ακίνητα Airbnb, αυτοματοποιώντας βασικούς τομείς της διαχείρισης κατοικιών – από τον ασφαλή έλεγχο πρόσβασης μέχρι τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας μέσω έξυπνων συστημάτων φωτισμού και κλιματισμού. 

Κύρια Προϊόντα που θα Παρουσιαστούν: 

Διακόπτες και Ρυθμιστές Φωτισμού Aqara: Αυτοματοποιήστε εύκολα τον φωτισμό για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση. 

Έξυπνες Κλειδαριές & Αισθητήρες: Εξασφαλίστε ασφαλή πρόσβαση και παρακολουθήστε το σπίτι σας εξ αποστάσεως με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. 

Κάμερες και Κέντρα Ελέγχου Aqara: Κάμερες και κέντρα ελέγχου με τεχνητή νοημοσύνη, αναγνώριση προσώπου και κάμερα 360° για την ασφάλεια του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένης της νέας εξωτερικής κάμερας Camera Hub G5 Pro. 

Και πολλά άλλα. 

Σας περιμένουμε στο περίπτερο D23 της Aqara για να γνωρίσετε το μέλλον της έξυπνης διαβίωσης και να μάθετε πώς οι πρωτοποριακές λύσεις της μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε σπίτι ή ενοικιαζόμενο ακίνητο σε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο, αποδοτικό και ασφαλή χώρο. 

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης: 

Ημερομηνία: 11-13 Οκτωβρίου 2024 

Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο MEC, Παιανία 

Περίπτερο: D23 

Workshop: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στις 17:30 

H EIΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Σχετικά με την Aqara 

Η Aqara είναι κορυφαίος πάροχος προϊόντων για έξυπνα σπίτια, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για αυτοματισμό σπιτιού, ασφάλεια, φωτισμό, έλεγχο κλιματισμού και πολλά άλλα. Με δέσμευση για ομαλή ενσωμάτωση και εύκολη εγκατάσταση, τα προϊόντα της Aqara προσφέρουν στους χρήστες την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τη δημιουργία ενός εξυπνότερου, πιο αποδοτικού και ασφαλούς περιβάλλοντος διαβίωσης. 

Σχετικά με την ASBIS Hellas 

Η ASBIS Hellas είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Aqara στην Ελλάδα, με τις λύσεις της Aqara να είναι διαθέσιμες μέσω επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής που επεκτείνονται συνεχώς. 

Ο Όμιλος ASBIS είναι ένας κορυφαίος Value Add διανομέας, προμηθευτής και πάροχος προϊόντων και λύσεων ICT, IoT και Ρομποτικής στις αγορές της ΕΜΕΑ. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη διανομή κορυφαίων διεθνών brands σε αναδυόμενες αγορές, και το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως εξαρτήματα, κινητές συσκευές και καταναλωτικά ηλεκτρονικά. Η ASBIS είναι διανομέας της Aqara για περισσότερες από 10 χώρες στην ΕΜΕΑ.