Πώς να ζεστάνετε γρήγορα τα κάτω άκρα σας;

Κατά τη διάρκεια μιας κρύας νύχτας, τα κάτω άκρα μας, συχνά κρυώνουν περισσότερο και πολλοί από εμάς προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τα ζεστάνουν πιο γρήγορα. Μία από τις καλύτερες λύσεις είναι ο θερμποπομπός AENO, η θερμότητα της οποίας μπορεί να κατευθυνθεί για να ζεστάνει τα κάτω άκρα, η οποία αποτελεί σημαντικό παράγοντα άνεσης, υγείας και καλής κυκλοφορίας του αίματος. Ωστόσο, για να έχετε το μέγιστο όφελος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να τοποθετείτε σωστά τους θερμοπομπούς AENO.

Πώς να τοποθετήσετε σωστά μια υπέρυθρη θέρμανση

Το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας των υπέρυθρων θερμαντήρων AENO Premium Eco Smart Heater και AENO Premium Eco Smart Heater LED προέρχεται από το μπροστινό μέρος, στην επίπεδη πλευρά. Η θερμότητα κατευθύνεται απευθείας στο σώμα, διατηρώντας τα κάτω άκρα σας ζεστά. Για μέγιστη απόδοση, συνιστάται να τοποθετείτε τη θερμάστρα το πολύ σε απόσταση έξι μέτρων, έτσι ώστε να στοχεύει απευθείας στα πόδια σας, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη και γρήγορη θέρμανση.

Αισθητική και λειτουργικότητα

Οι υπέρυθρες θερμάστρες AENO Premium Eco Smart Heater και AENO Premium Eco Smart Heater LED συνδυάζουν κομψό μινιμαλιστικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Χάρη στο λεπτό προφίλ τους, μόλις 11 mm, ταιριάζουν άψογα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε πρόκειται για εξοχική κατοικία, διαμέρισμα ή γραφείο. Οι συσκευές AENO διατίθενται σε τρία κομψά χρώματα – Pearl Black, Glossy White και Noble Grey, που ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο. Οι θερμάστρες AENO συναρμολογούνται στην Ευρώπη και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες CE, RED, RoHS, REACH, WEEE, επομένως χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αντοχής. Κατασκευασμένο από θερμικά σκληρυμένο γυαλί (tempered glass) και άλλα υλικά υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Καινοτομίες και βραβεία

Οι θερμοπομποί AENO έχουν λάβει δύο βραβεία Red Dot για το σχεδιασμό και την καινοτομία στις κατηγορίες Τεχνολογίας Θέρμανσης και Κλιματισμού και Έξυπνων Προϊόντων.

Έξυπνος έλεγχος ισχύος και θερμοκρασίας

Η ρυθμιζόμενη ισχύς θέρμανσης από 160 έως 700+ W και η θερμοκρασία πάνελ από 60 έως 120 °C επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν το θερμοπομπό ΑΕΝΟ στις προσωπικές προτιμήσεις και συνθήκες χρήσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να μειώσετε την ισχύ εάν σκοπεύετε να τοποθετήσετε το σώμα, κάτω από το τραπέζι κοντά στα πόδια σας. Με ενεργειακή απόδοση 99%, ο θερμοπομπός AENO φτάνει τη μέγιστη ισχύ σε μόλις 3 λεπτά, παρέχοντας ταχεία θέρμανση του δωματίου με λιγότερη ενέργεια και πόρους σε σύγκριση με άλλους τύπους θερμαντήρων. Η συσκευή μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής AENO, ρυθμίζοντας μεμονωμένα προγράμματα λειτουργίας και προτιμώμενες θερμοκρασίες.

Συμπέρασμα

Για όσους ενδιαφέρονται να ζεστάνουν γρήγορα τα κάτω άκρα τους και να διατηρούν τη θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι υπέρυθροι θερμοπομποί AENO είναι η ιδανική λύση. Είναι σε θέση να ζεσταθούν γρήγορα, δημιουργώντας άνεση και θαλπωρή. Σας συνιστούμε να τοποθετείτε τη θερμάστρα μπροστά σας και να την στρέφετε στα πόδια σας. Θα νιώσετε αμέσως τη ζεστασιά και η κομψή σχεδίαση και οι έξυπνες λειτουργίες θα κάνουν τις συσκευές AENO εξαιρετικούς έξυπνους βοηθούς στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημa που σας εξυπηρετεί στη διεύθυνση https://aeno.com/where-to-buy

Σχετικά με την έξυπνη θερμάστρα AENO και την AENO Premium Eco Smart Heater LED:

Η AENO είναι μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη μάρκα έξυπνων οικιακών συσκευών, που δημιουργήθηκε από μια διεθνή ομάδα υψηλά καταρτισμένων μηχανικών. Η AENO νοιάζεται για τους πελάτες της και προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς τη λειτουργικότητα των προϊόντων της και να διευρύνει τις δυνατότητές τους. Για την αύξηση της αξίας και της ποιότητας, τη βελτιστοποίηση των διαδρομών παράδοσης logistics για τις αλυσίδες λιανικής και τους τελικούς καταναλωτές, η γραμμή παραγωγής για την παραγωγή premium eco-smart θερμαντήρα λειτουργεί στην Ευρώπη, στην Πολωνία. Η AENO αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου διανομής της ASBISC Enterprises PLC, κορυφαίου διανομέα προϊόντων πληροφορικής στην περιοχή της EMEA.

Σχετικά με την ASBISC Enterprises:
Ο Όμιλος ASBIS είναι κορυφαίος διανομέας, προγραμματιστής και προμηθευτής προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, Internet of Things (IoT) και ρομποτικής στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA). Ο όμιλος έχει την έδρα του στην Κύπρο, με γραφεία σε 45 χώρες και απασχολεί περισσότερους από
2.500+ ειδικοί και 24.000 πελάτες B2B εξυπηρετούνται σε 65 χώρες. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας ASBIS έχουν βραβευτεί με τα περίφημα βραβεία Red Dot: Product Design.