Η ASBIS Hellas συνεργάζεται με το Νext by NBG, το πιο stress-free banking app της αγοράς!

Η ASBIS Hellas, ένας από τους κορυφαίους διανομείς προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας στην Ελλάδα, με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με το Next by NBG, το πρωτοποριακό τραπεζικό app της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρει μια μοναδική και ανέμελη τραπεζική εμπειρία στους χρήστες του.

Μέσα από ένα Φιλικό και Σύγχρονο Περιβάλλον για το χρήστη, το νέο τραπεζικό app κάνει την πλοήγηση απλή και ευχάριστη, παρέχοντας εξατομικευμένες προτάσεις και συμβουλές.

Η ASBIS Hellas και το Next by NBG μοιράζονται το ίδιο όραμα για την παροχή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών που κάνουν την ζωή των πελατών μας ευκολότερη και πιο άνετη. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι χρήστες του Next by NBG, μπορούν να συμμετέχουν σε μια σειρά από κληρώσεις με δώρα τεχνολογίας, επιβραβεύοντας έτσι τη καθημερινή προσπάθεια τους για καλύτερη και εξυπνότερη διαχείριση των οικονομικών τους.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, το προιόν που θα διαθέσουμε για κλήρωση είναι το απόλυτο gadget για τη παραλία

Canyon OnMove 15

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το νέο τραπεζικό App της Εθνικής Τράπεζας επισκεφτείτε το site https://www.nbg.gr/el/next-by-nbg-diaxeirish-oikonomikwn